Tehnika

U našim poslovnicama od sada je moguće kupiti cjelokupan asortiman vodećih svjetskih proizvođača foto opreme i pribora Fuji, Canon, Sony, Olympus kao i okvire za slike i foto albume.

FotoKurti ekskluzivni je distributer kožnih albuma za fotografije s vjenčanja ili fotografije iz vaše privatke kolekcije koje želite pohraniti u jednom od takvih atraktivnih foto albuma.
Novootvoreni studio na adresi Fiumara 17a Rijeka bit će prvi u Hrvatskoj u kojemu će biti instaliran najnoviji stroj za izradu slika Fuji Frontier 570, koji je svoju hrvatsku premijeru doživio na Zagrebačkom velesajmu, na izložbi sa nazivom “FOTO” koji nam omogućuje da pratimo trendove te da vam pružimo najbolju moguću uslugu. U sljedećoj galeriji fotografija pogledajte kako izgleda Frontier 570.
Zahvaljujući novim stroju Frontiera vaše slike možete razviti za vrlo malo vremena, ali to neće utjecati na kvalitetu koja će i dalje biti vrhunska.
U ovom se studiju mogu naručiti uvećanja kolor fotografija do formata 100×300 cm i usluge slične ovoj koje do sada nismo bili u mogućnosti raditi.